
Welkom bij Pietro's Pasta Palazzo

en jawel...een recept...geweldig !

Mille grazie Fred voor jouw culinaire contributie, ziet uit als een prima recept voor spaghetti, maarrrr
(ja sorry hoor, kan 't niet laten...

wil hier toch melden dat ik twijfel aan 2 ingrediënten: kant en klare gehaktkruiden en pastasaus uit een potje.
Dat zeg ik omdat koken voor mij gewoon is en deze toevoegingen laten te weinig ruimte voor inbreng capito compagno?

Zonder op de borst te willen kloppen mag ik (volgens diverse mee-eters) zeggen dat mijn spaghetti delisiozo is...
Een recept voor Italiaanse gehaktballetjes, mag nog steeds...

Joost Papershaper, over messing- vs. metaaldraad buigen... messing buigt makkelijker.
Volgens mij zit het qua hardheid tussen koper en metaal in.
En net als bij koperdraad : als je messing verhit tot het rood begint te gloeien, en het dan gewoon laat afkoelen,
is het materiaal zachter, maar (afhankelijk van de dikte) nog steeds stevig.
Dit kan dus ook met Photo-Etch deeltjes, maar pas op... fijne deeltjes kunnen snel opbranden, net als de gloeidraad van een lamp...
Iedereen bedankt voor de toffe opmerkingen !!
mangiare deliziosi, oftewel : eet smakelijk

moltoplio mazzeloni !
