Hoofdsponsor

Je eigen foto's terugplaatsen.

Status
Niet open voor verdere reacties.

trobwal

Well-known member
Registered
Lid geworden
5 mrt 2010
Berichten
1.019
Jullie weten vast wel dat we voor de vernieuwing gebruik maakten van Photoplog. De makers van deze plugin hebben besloten dat deze niet meer rendabel genoeg is en schrappen deze ook van hun lijst. Sterker nog zij bieden geen enkele vorm van ondersteuning meer op deze plugin. Omdat nu net deze plugin voor zoveel problemen heeft gezorgd hebben we besloten om ook deze volledig te schrappen van het forum.

Door deze beslissing te nemen hopen wij jullie beter en langer van dienst te zijn met het beheer van jullie foto's. Daarom bieden wij een alternatief aan om uw foto's toch een plaats te kunnen geven op dit forum. Meer informatie hierover vind je hier

Nu kan het voorkomen dat sommige reeds bestaande topics zullen openen zonder foto's

attachment.jpg
dit is zeer vervelend en onsierlijk voor het forum. Wij als beheer hebben al onze uiterste best gedaan om zoveel mogelijk goed te zetten toch kan het voorkomen dat er een foto zich niet wil laden. Indien je dit tegenkomt en het betreft uw eigen topic. Wees dan aub zo vriendelijk en probeer eerst zelf of u dit kan oplossen voor u ons inschakelt.

hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kan gaan doen.

ten eerste gaat u naar het betreffende bericht en klikt op bewerken.

attachment.jpg

vervolgens zal u een text editor krijgen met een paar opties. schakel tussen de tekst en code editor door in de linkerbovenhoek op de button te klikken.

attachment.jpg

eenmaal u in de code editor zit kan je de foutieve url's uit de tekst wissen. het betreft de URL tags die moeten volledig met inhoud verdwijnen. hier ziet u welke tekst u dient te wissen tot u enkel de IMG tags overhoudt.

attachment.jpg

attachment.jpg

en vergeet zeker niet de laatste set tags te werwijderen

attachment.jpg

tot u dit bekomt


attachment.jpg

daarna klikt u op wijzigingen opslaan

attachment.jpg

daarna zal uw foto terug op zijn plaats staan en zichtbaar zijn voor iedereen.

attachment.jpg

op deze manier kunt u ook de link naar de 404 error verwijderen.

indien u dit niet lukt of je foto blijft na het verwijderen van de tags nog steeds niet zichtbaar neem dan contact op met een van de mod's die dit zo snel mogelijk zal oplossen.

alvast bedankt voor de moeite

Het Beheer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan