Hoofdsponsor

modelspecialist.be nadert zijn einde (een tot ziens, niet een vaarwel)

Burglar

Sponsor
Registered
Lid geworden
18 jan 2011
Berichten
1.273
Beste modelbouwvrienden,

nu de beurzen van dit jaar afgerond zijn kan ik eindelijk het volgende bericht de wereld in sturen.
Na een groot jaar tobben over mijn toekomst als persoon en wat ik doe in het dagelijkse leven, heb ik besloten om de activiteit van modelspecialist.be uit te laten doven.

Wat betekent dit juist? Dit wil zeggen dat de website nog blijft bestaan en dat je nog steeds spullen bij mij kan kopen online, maar dat ik geen nieuwe zaken meer op stock neem en dat ik ook zal stoppen met het bezoeken van beurzen vanaf 30/6/2020.

Vanwaar deze beslissing? Het ging namelijk de goeie kant op met modelspecialist, zeker nadat ik het voertuig van fasst modelisme had kunnen overnemen een groot jaar terug. De reden achter de stopzetting is mijn andere activiteit, namelijk het beoefenen van vechtsporten en ook het geven van lessen hier in. Dit is een activiteit die ik ondertussen bijna 15 jaar (zowat dagelijks) beoefen.

Achter de lessen van mijn vechtsport zit ook een VZW die ik heb opgericht, waar ik samen met drie andere mensen les geef aan een jongere generatie sporters. Ik wil deze lessen graag verder uitbouwen, maar kon dat tot nu toe nog niet wegens de drukke weekends - daarvoor nam modelspecialist net iets teveel van mijn tijd in beslag. Het bijhouden van de webshop, de beurs weekenden waar ik letterlijk van vrijdagavond tot zondag nacht in de weer ben en dan volledig uitgedoofd op mijn werk aankom op maandagmorgen, begon wat teveel van mij te eisen.

Vandaar mijn beslissing. Dit betekent echter ook dat ik weer meer tijd zal hebben om zelf nog eens iets te bouwen. Mijn projecten blijven liggen, hoewel de kriebel vaak zijn kop op steekt op momenten waarop ik jammergenoeg geen tijd heb om ook zelf nog eens iets in elkaar te steken.

Houd vooral de site in de gaten rond de periode van "black friday" en de solden periode in januari. De kans dat je een mooi koopje kan doen dan zit er heel dik in.

Ik wil jullie alvast bedanken voor de vele leuke momenten op de beurzen en de ledendagen die ik heb kunnen meedoen, we zien elkaar zeker nog eens terug op een beurs in de buurt of op de ledendag! Ik stop dan wel met modelspecialist maar dat betekent zeker niet dat de modelbouwer in mij het af liet weten, integendeel.

Nog een fijne avond,
Steven "burglar" Maes
modelspecialist.be
 
We zullen je stand en de babbel op de beurzen missen ;)
Maar we zien/horen elkaar nog wel hé ;)
Suk6
 
Het is altijd triest als iemand stopt, maar bij jouw zit er een besluit achter wat heel begrijpbaar is. Beter zo stoppen dan door de drukte gedwongen worden omdat je gezondheid het niet meer aankan. Heel veel succes met de andere hobby's en verheug me al op een bouwverslag van jou hand.
 
Moedige, moeilijke beslissing die je hebt moeten nemen, maar als ik het zo lees denk ik dat je de juiste hebt genomen.
succes met de vzw en tot binnenkort met een bouw projectje.
 
Wow dat raakt me , ik vond het immers prettig u te ontmoeten je was ( en bent ) de vriendelijkheid zelve en hoe weinig ik ook nodig had ik kocht steeds bij u
Steven ik ga dat missen
Langs de andere kant wens ik u het beste met uw nieuwe ( oude ) bezigheid , we zien elkaar wel nog eens
grt
Marc
 
Ja Steven, zoveel leuke maar intense en arbeidsintensieve bezigheden in eigenlijk te weinig tijd
houdt niemand ten alle tijden vol.

Klinkt dus gezond jouw besluit, al zal ook ik je winkeltje en goeie service missen.
Leuk je live op beurzen te hebben gesproken en wie weet zien we tezijnertijd nog eens iets moois van je hier op het forum.

Veel plezier met jouw nieuwe hoofdstuk, geniet ervan attachment.gif

Groet :)
Peter
 
Spijtig, maar wel begrijpelijk
 
Succes met de nieuwe wending in het leven.
 
Moedige beslissing die niet makkelijk geweest moet zijn.

Fred
 
jammer, maar het is zo... het was prettig met je zaken te doen, als iemand die wist wat ie verkocht.
 
Spijtig nieuws maar het moet doenbaar blijven hé,

Veel succes met je nieuwe uitdaging.

Grtz.

Luc8)
 
Ik beoefen Shaolin Kung Fu en de stijl van Bruce Lee, Jeet Kune Do. Daarnaast doe ik ook aan Chen Tai Chi.
 
Dappere beslissing Steven!
Spijtig om te horen dat mijn favoriete verkoper en webshop er mee zal stoppen.
Was altijd aangenaam om een korte babbel met je te hebben op de beurzen en je leverde echt wel een top service!!!
Hoop je toch nog af en toe eens te kunnen treffen op de ledendagen van het forum, daar heb je nog steeds een goeie pint tegoed van me.

Even voor alle duidelijkheid, je webshop blijft bestaan totdat de huidige stock op is? Of hoe zie ik dat juist?

en nog veel succes verder met je sport en andere bezigheden!!
 
De webshop blijft inderdaad nog even bestaan. De voorraad wil ik natuurlijk zoveel mogelijk bij de modelbouwers krijgen die ze nog kunnen gebruiken.

Eens dat afgewerkt is zal ik nog een beperkte webshop online houden waar je nog steeds naamplaatjes en misschien een aantal andere zaken kan blijven bestellen waar ik zelf geen voorraad voor nodig heb. De persoon die de naamplaatjes maakt voor mij ligt namelijk op weg naar het werk, dus daar hoef ik geen aparte speciale moeite voor doen en ik vind het wel een fijne service voor iedereen hier.
 
Steven succes gewenst met je keuze. Uiteindelijk beslis je zelf hoe je verder wil, dat kan niemand voor je bedenken.
 
Oei, wat lees ik hier.
Paar dagen niet op de site geweest en nu dit.
Jammer dit te lezen Steven, je was graag gezien op beurzen met een goede stand waar altijd wel iets te vinden viel. Maar ik begrijp je keuze en als je hart en gevoelens meer bij je sport liggen dan moet je doen waar jij jezelf het beste bij voelt.
Veel succes gewenst met je sport en training !
 
Mooi, ik wist niet dat er een Jeet kune Do vereniging was in België.
Ik zelf beoefen Karate-jitsu, een verzameling van Karate/Judo/Jitsu/Akido.

Grtz Bart.
 

Users who are viewing this thread

Terug
Bovenaan