Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Lord of the Rings show jou figuren
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1

Discussie: show jou figuren

 1. #1

  Lightbulb show jou figuren


  Omdat het mij het handigste lijkt dat ik nu maar een topic open om de figuren te laten zien laat ik nu in willekeurige volgorde de foto's zien. Gewoon doorscrollen dus.

  [/URL]  Ik neem aan dat de meest mensen wel weten wie wie is. De wood elf die er tussen staat is mijn allereerste figuurtje geweest. Dit is eigenlijk een scout. Verder weet ik het verhaal niet van dit figuur. Ook is te zien dat de ondergrondjes nog niet zijn afgemaakt. Dat komt omdat ik er meestal een heleboel tegelijk doe. Het is in serie makkelijker werken. Heb je geen last van dat wachten enzo. Sauron, en bijfiguurtjes die heb ik als laatste geschilderd. Zelf de laatste detailering moet er nog op. En er moeten nog wat kleuren opgelicht worden dmv blendingen.
  Laatst gewijzigd door ExSerCo; 15-08-08 om 01:18
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •