Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Figuren Empire
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: Empire

 1. #1

  Standaard Empire

  Ja jongens deze dwazen horen er ook bij. Dit zijn dan de gewone mensen bij de club van warhammer. Ze zijn zwak als ras maar ze hebben wel schiet wapens. Op afstand twintig gunners en twee kanonnen een ons geluk en ze zijn onoverwinnerlijk. Ook deze zijn weer geschilderd voor het schilderen, ik heb er een keer of 20 mee op tafel gespeeld. Maar goed ze zijn leuk om te schilderen. De detail is aardig. Doordat hoofden goed zijn kun je de ogen goed aan zetten wat op deze schaal wel heel wenselijk is.
  Kijk naar de ogen van deze figuurtjes. Die zijn nu goed aangezet. De foto is natuurlijk wel ontzettend opgeblazen waardoor het lijkt op eyeliner maar in het eggie ziet het er als een goede schaduw uit.

  Ik hoop dat dit nu weer een beetje mag bijdragen aan het forum. Ik weet alleen niet of het kanon nu wel in dit topic thuis hoort. Ik het het als een speelbare dio bedoeld. Het is een dio maar het is ook ingezet als spelfiguur.
  Laatst gewijzigd door ExSerCo; 15-08-08 om 01:03
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 2. #2

  Standaard

  Rik,

  Weerom zeer mooi. Je maakt me gewoon stikjaloers op je schilderskunsten.

  Plaats dat kanon maar bij de dio's, dan hebben we daar ook weer wat vulling
  Grtz,

  Dominiek

 3. #3

  Standaard

  Okee, zal ik doen.
  :rolleyes:
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •