Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
1/72 FC-1 Fierce Dragon (Trumpeter) [!]
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: FC-1 Fierce Dragon (Trumpeter) [!]

 1. #1

  Standaard FC-1 Fierce Dragon (Trumpeter) [!]

  tussen de werken door hier begonnen aan deze. voor meer info over dit toestel verwijs ik jullie graag door naar wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/CAC/PAC_JF-17_Thunder

  de boxart:  de onderdeeltjes:

  Voor de verandering eens niet begonnen met de cockpit... Bij het velletje PE zitten de onderdeeltjes om de uitlaat te bouwen, en wilde wel eens weten of dit zou lukken:

  de binnenschelp:  de buitenschelp:  hier moeten nog wat pootjes omgeplooid worden, maat dat is voor na de spuitwerken...

  en tenslotte het eerste deeltje van de cockpit:  tot een volgende...

 2. #2

  Standaard

  Hey Bart,

  Zeg dat zijn toch wel heel veel kleine decallekes die daar bij zitten, zijn dat al die technische teksten die daar in zitten, dan heb je een beetje werk om ze allemaal te plakken, maar ik denk dat dit in je handen wel goed komt. Mooie PE trouwens, de uitlaat ziet er goed uit.

 3. #3

  Standaard

  Dit beloofd goed te worden: een redelijk onbekend vliegtuig en mooie PE. Ook de originele onderdelen uit de kit zien er fijn uit om van de decals maar te zwijgen.
  Eentje om te volgen !!
  Share your knowledge, it's a way to immortality.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •