Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
1/32 BAe Hawk T.1A "Red Arrows" [DONE]
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 10

Discussie: BAe Hawk T.1A "Red Arrows" [DONE]

 1. #1

  Standaard BAe Hawk T.1A "Red Arrows" [DONE]

  Hallo aan allen,

  Hier ben ik met men 2de bouwverslag, tevens ook een die al een tijdje stil ligt. Het betreft de Revell kit van de "Red Arrows" op 1:32. Een prachtige en leuke kit om te maken een echte aanrader. Alleen ondervond ik wat problemen met de canopy en ik was blijkbaar niet de enigste die dit ondervond toen ik rondkeek bij andere bouwers van deze kit. Alles is OOB. Enjoy.

  Niek

  De pit: (De 2 ejection seats wat bijgewerkt met papier en tape om het iets realistischer te maken)  Daarna de fuselages verbonden en direct zal je zien waar de knelpunten zijn:  De foto's die nu komen is hoe hij er nu bij staat:  Ook hier moet nog veel gebeuren.
  Oa: de wielkasten moeten er nog aan
  De witte decals aan de onder kant (maar deze worden wss gespoten want heb het probleem dat ik deze anders moet versnijden ...)
  Ook een panellwash zou ik willen zetten maar dan een subtiele maar zou niet weten welke kleur er voor te gebruiken??)
  En ten slot de pitot tube die ik heb afgebroken (ben blijkbaar ook niet de enigste die dit tegenkomt :p) er terug aan bevestigen en dan hier en daar nog iets bij verven en beetje bijwerken.

  Heb teveel dozen gekocht het laatste jaar en wil teveel in 1 keer doen en ben ook beetje het werk aan het opschuiven van men F-16 en deze Hawk omdat ik weet dak veel zal moeten prutsen. :p maar daar draait het allemaal om bij modelbouw maar ik denk kat ik bang ben om het model te ver******. :p we zullen nog wel zien.

  Niek.

 2. #2

  Standaard

  Zeer mooie start Niek ik blijf deze zeer graag volgen.

 3. #3

  Standaard

  Ik zou deze zeker niet hard verweren.
  Het zijn demo bakken en worden goed onderhouden dus veel vuil ga je zeker niet vinden.
  Hoe is de bouw zelf mee gevallen ik denk me deze ook nog aan te schaffen.

  En ja teveel dozen gekocht ik ken dat probleem.

  Mark

 4. #4

  Standaard

  zeer knap, ook hoe je de naden goed aanpakt, knappe bouw, en mooie decals, strak geplaatst.
  Dirk "Alias" Pantani Op de werk bank: " Spitfire" -- "HMS Bounty" -- "Scrach ROV"

 5. #5

  Standaard

  Ja deze wordt zeker niet te hard verweerd maar hoe ik het zal doen weet ik nog niet. De bouw zelf was echt heel tof, 1 van de betere kits van Revell, alleen had ik wat problemen met de canopy die niet volledig paste maar met veel putty toch "redelijk" is opgelost, voor de rest zeker een aanrader!!

  Niek

 6. #6

  Standaard

  Ben geen specialist in vliegend materiaal, maar het is een mooi vliegertje dat ge hier maakt.


  If you want to save a few horses, drive a Famo

 7. #7

  Standaard

  Hoi aan allen,

  Ik meld bij deze dat ik dit project afsluit aangezien ik tijdens de verhuis deze heb laten vallen en ik er geen tijd wil aan besteden om deze te "restaureren" aangzien ik dezelfde kit nog heb liggen met de nodige PE , ben ook beetje blij want ik vond wel dat ik hem ok heb gebouwd maar telkens zie ik fouten en dingen dat ik wou verbeteren dus bij deze kan ik een volledig nieuwe bouwen en naar mijn zin! :p Graag wou ik nog vermelden dat ik nog altijd online kom hier maar qua bouwen wordt nu weer wat uitgesteld aangzien ik in februari papa word dus nog beetje geduld en dan kom ik snel terug. :p

  Groeten Niek

 8. #8

  Standaard

  Hey,

  Voor eerst dan toch een dikke proficiat voor de komende spruit...
  Voor het model, spijtig dat je hem laten vallen hebt, maar niet getreuzeld, je hebt hem nog liggen en weet nu waar de knelpunten liggen, zodat je deze beter gaat kunnen aanpakken bij je 2e model. Uiteraard, gooi het eerste niet weg, je weet nooit waar het goed voor is en hij kan dienen voor de 'spare-box'.

 9. #9

  Standaard

  De tweede keer gaat altijd beter. En dan met PE... heeft zeker potentieel!

 10. #10

  Standaard

  @ Swaken: Merci en inderdaad voor de spare box, ik gooi ook nog niet rap iets weg.

  @Eugene Inderdaad en gaat er dan wat realistischer uitzien dan dat gruwelijk karton dat ik hier had gebruikt. XD

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •