Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Kan geen text schrijven
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1

Discussie: Kan geen text schrijven

 1. #1

  Standaard Kan geen text schrijven

  Ik kan geen tekst in het tekstvak schrijven zijn ook vragen die ik geregeld krijg, de oplossing is eens kijken als het lukt met Firefox
  dus "Hier" firefox downloaden en dan deze gebruiken ipv Internet explorer.
  Probeer ook eens te veranderen van Style, beneden op het forum kun je tot nog toe veranderen van style, probeer eens modelbouwen style.
  Voor firefox, probeer ook eens de cookies en history te deleten, dus options - Privacy en dan zie dus staan, you may want to ...... History en cookies.
  Voor IE ga je naar het tandwiel, internetopties - Algemeen - dan zie je staan, browsegeschiedenis, deze aanvinken en op verwijderen klikken.

  Ook bij internet explorer, als je geen text kan typen, of je ziet de smileys niet, eens veranderen van style, en terug gaan, en of de optie aanklikken die je op de foto ziet, eenmaal aanklikken en kijk dan eens.  Lukt dat nog niet contacteer nog eens een medewerker en we zullen nog eens kijken als er iets aan de hand is.
  Laatst gewijzigd door pantani; 03-03-12 om 12:42

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •