Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Login probleem
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1

Discussie: Login probleem

 1. #1

  Standaard Login probleem

  We hebben al op geregelde tijdstippen de vraag gekregen waarom mensen iedere keer opnieuw moeten inloggen, ik zal dus hier uitleg geven aan de hand van een foto.
  Als je dus je login en paswoord hebt ingegeven staat er onder je login een vierkantje, een Check box genaamd, er staat bij "Mij onthouden" de naam spreekt voor zich, dus als je deze aanvinkt zou je de volgende keer automatisch aangemeld moeten zijn.

  Soms, als je updates van je besturingssysteem hebt binnengehaald, verdwijnen je cookies van je pc. Daarin zit de info om bv aan te loggen op sites. Vandaar dat je dan opnieuw moet inloggen. Wanneer je "kuisprogramma's" door je pc haalt, wissen die meestal ook die info.

  Mvg
  Het beheer.
  Laatst gewijzigd door pantani; 21-10-11 om 09:30

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •