Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Rijdend Camaro Bigfoot
Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: Camaro Bigfoot

 1. #1

  Standaard Camaro Bigfoot

  Mensen kijk wat ik van mijn moeder kreeg.
  Mijn Camaro Bigfoot heb ik ooit gebouwd in de begin jaren 80'denk dat dit model zo,n 30 jaar oud is hij stond bij mijn moeder boven op de kast in haar slaapkamer ze heeft hem altijd bewaard en nu was ik daar en heeft ze hem aan mij gegeven.

  Hij is gebaseerd op de Rampage Camaro schaal 1/24 de motor en onderstel zijn van de orginele Bigfoot dit was mijn eerste verbouwde auto.
  De tekst achterop is geweldig en waar natuurlijk

  Misschien dat ik hem nog kabels ga geven maar moet even kijken in wat voor staat hij zich bevind.

  Gr
  Dirk
  Lang leven de uitvinder van het mes

 2. #2

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •