Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Foto's uploaden en gebruiken in je verslag
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: Foto's uploaden en gebruiken in je verslag

 1. #1

  Standaard Foto's uploaden en gebruiken in je verslag

  zoals reeds aangehaald is photoplog niet langer beschikbaar en zullen jullie via Gallery jullie foto's kwijt kunnen op onze server. hoe jullie dit kunnen doen zal dirk jullie vertellen in onderstaand filmpje.


 2. #2

  Standaard

  BESTE LEDEN

  Daar wij al gemerkt hebben dat bij sommige topics de nieuw geplaatste foto's van de Gallery op onverklaarbare wijze verdwijnen na het plaatsen, zijn we na lang zoeken en met de hulp van enkele leden tot de conclusie gekomen dat er een paar dingen zijn die hiervoor verantwoordelijk kunnen zijn. ik wil dan ook vragen aan iedereen om op deze punten te letten bij het uploaden en plaatsen van foto's zodanig iedereen van uw foto's kan genieten en deze niet enkel zichtbaar zijn voor u alleen.

  1. ALS JE UW ALBUM AANMAAKT WEES ER DAN ZEKER VAN DAT U KIEST VOOR EEN OPENBAAR ALBUM. ALS JE DEZE PRIVE MAAKT ZIJN DE FOTO'S ENKEL ZICHTBAAR VOOR UW VRIENDEN OP HET FORUM  2. ALS JE NA HET UPLOADEN OP DE PAGINA KOMT WAAR U INFO KAN GEVEN BIJ ELKE FOTO AFZONDERLIJK VERGEET DAN EERST NIET OP "WIJZIGINGEN OPSLAAN" TE KLIKKEN. INDIEN U DEZE STAP VERGEET KAN JE UW FOTO'S PLAATSEN OMDAT ZE IN "WACHT" STAAN MAAR VAN ZODRA UW BROWSER WORDT GESLOTEN ZULLEN DEZE ONHERROEPELIJK VERDWIJNEN VAN DE SERVER. DE ENIGE OPLOSSING HIERVOOR IS OPNIEUW UPLOADEN EN BIJVOEGEN IN UW VERSLAG.  Ik wil iedereen bedanken om hierop te letten en sorry voor de caps maar ik wil zeker zijn dat deze tekst opvalt.

  groeten Jonas.

 3. #3

  Standaard

  TIP !!!!!!!!

  ivm met je albums aanmaken. doe zoals ik en maak een album aan per bouwproject. maak van de boxart het album afbeelding en dan heb je altijd een netjes overzicht van je projecten....

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •