Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
1/72 ESCI F-104 Canadian Tigermeet [!]
Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5

Discussie: ESCI F-104 Canadian Tigermeet [!]

 1. #1

  Standaard ESCI F-104 Canadian Tigermeet [!]

  Dit model is de originelen oude ESCI kit, heb ergens gelezen dat de kit van italeri niet exact het zelfde is. De kit past goed heeft als cockpit decals maar goede passing.

  Heb het model eerst van een witte ondergrond voorzien, aantal dagen goed laten drogen en vervolgens heb ik het geel geairbrushed met Revell matt geel.

  Deze strepen heb ik met de hand freehand gedaan. met een penseel 000 en sterk verdunde Revell 9 eerst de lijn getekend, en met normaal verdunde verf de vlakken dekken ingevuld. Nu bijna klaar voor lak en decals zal het deze keer niet intekenen omdat het model niet voor mij is, maar iemand anders die dat liever als schoon beestje ziet.

  Commentaren meer dan welkom

 2. #2

  Standaard

  Ziet er goed uit Eric.
  Misschien aan de rechtervleugel nog een tijgerstreepje. (achterkant vleugel,bom)
  Springt er nu echt uit omdat het nog zoveel geel is.

 3. #3

  Standaard

  Dank je camaro!

  Moet nog keertje heel goed kijken hoe het nu zit, want heb er verschillende gezien ook op het net. en de tekening die ik heb is ook niet echt betrouwbaar gebleken.

 4. #4

  Standaard

  Ziet er erg goed uit Eric!
  Ben benieuwd als hij af is!

 5. #5

  Standaard

  dit is een superbeest he vind je niet.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •