Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Rijdend 1976 Camaro
Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5

Discussie: 1976 Camaro

 1. #1

  Standaard 1976 Camaro

  Hey iedereen.

  sinds ik druk bezig ben met het opstarten van mijn eigen zaak zit modelbouwen er niet direct in. toch wil ik iets om mij nu en dan wat te ontspannen.

  dus bij deze zal ik mij ook eens wagen aan papier bouw. naar het schijnt zwaar verslavend en niet zoveel materiaal om uit te halen en op te bergen.

  Als eerste build ga ik kiezen voor een van mijn favoriete voertuig uit een van mijn favoriete film.

  Jawel heren het betreft de 1976 Camaro AKA Bummblebee uit transformers. dit is de eerste uit een trilogie die ik ga proberen bouwen. later zou ik ook de nieuwe versie als de robot willen bouwen.

  en zo zou hij er moeten gaan uitzien als ik klaar ben.

  nu maar hopen dat ik er iets van kan brouwen he. ps fred hou u maar vast voor een spervuur aan vragen he. aangezien jij een van de specialisten ben op gebied van papierbouw zal ik uw hulp goed kunnen gebruiken.

 2. #2

 3. #3
  Administrator / V.I.P the--Mouse's schermafbeelding
  Geregistreerd
  15-03-10
  Berichten
  5.394

  Standaard

  Hé Jonas dat is een gaaf model.
  Heb je de tekening al en zo ja..... ik nog niet

  Succes en als je vragen hebt gewoon stellen hoor.

  Fred
  We can not do great things in this world.
  We can only do smal things with great love.
  (Mother Theresa)

 4. #4

  Standaard

  Ok. Zo moet hij er uit zien.
  Maar hoe ziet hij er nu uit?
  Grtz Erik.
  Bezig aan een treintafel en hier en daar de diepvriezer uitladen.

 5. #5

  Standaard

  @ fred. ik heb deze in mijn bezit hoor. als je uw e-mail adres doorstuurt via PB zal ik hem u bezorgen. ps er zit wel geen bouwbeschrijving bij. beetje gokken. je kunt wel een reeks foto's downloaden waar hij ongeveer uitlegt hoe hij in elkaar moet.

  @ modelbouwerke. ik zal binnenkort beginnen met wat foto's te uploaden. het zal wel in delen zijn daar ik hem maar in delen ga afprinten. het eerste deel zal het interieur gaan worden.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •