Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Vrykolakas [DONE]
Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5

Discussie: Vrykolakas [DONE]

 1. #1

  Standaard Vrykolakas [DONE]

  Ik was deze nog vergeten te tonen, alhoewel die een beetje voor de insiders is.'t Is de vampier uit het Rode Ridder-album 'Vrykolakas'.Die hoort in de bustereeks van Galaxa.Ben intussen aan Johan begonnen.

  Tala 2. #2

  Standaard

  nice, benieuwd naar de andere bustes

 3. #3

  Standaard

  Ik ben terug benieuwd naar een volgende les van Jiver, een project van begin tot eind
  Dirk "Alias" Pantani Op de werk bank: " Spitfire" -- "HMS Bounty" -- "Scrach ROV"

 4. #4

 5. #5

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pantani Bekijk bericht
  Ik ben terug benieuwd naar een volgende les van Jiver, een project van begin tot eind
  Wel, dat zou ik binnenkort nog eens kunnen doen.Ik loop al een tijdje met een idee rond dat zowaar sterk afwijkt van mijn andere werk, maar me toch voldoende interesseert.
  Ik zou nl graag een serie figuren starten met als thema 'man onder water', zeg maar.Duikers/kikvorsmannen van toen en nu.Is nog niet veel gedaan, denk ik.Maar niet te klein, want dan wordt ik het snel beu.Minstens 150 mm.
  Goed idee?

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •