Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Athearn HO detailering met Marklin reservestukken [!]
Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5

Discussie: Athearn HO detailering met Marklin reservestukken [!]

 1. #1

  Standaard Athearn HO detailering met Marklin reservestukken [!]

  Hallo,
  Eventjes kort: ik volg hier al heel wat forums. Na wat motivatie gekregen te hebben ga ik ook eens bescheiden tonen waar ik reeds mee bezig ben.
  Wel wil ik nog meegeven dat ik nog deel uitmaak van een gezin met 4 kinderen en een vrouw (niet te onderschatten ) wat het moeilijk maakt om regelmatig te werken aan deze hobby. Voorts heb ik ook nog een aantal andere modelbouwprojectjes lopen (Yamato, Bismarck, Gato...) die afwisselend mijn aandacht krijgen.

  Maar goed: deze loc!!

  Op ebay had ik deze Amerikaanse Athearn set goedkoop op de kop kunnen tikken. Athearn heeft een goedkope lijn die niet echt gedetailleerd zijn. Dus dacht ik er eventueel aan om deze wat op te waarderen. Ik bestelde reserve stukjes op de site van Marklin en ben nu bezig deze stilletjesaan erin te steken.
  Daar de schaal en plaatsing redelijk overeenkomen moet dit wel te doen zijn.  Dus we zijn hier mee bezig, ik doe mijn best om jullie van voer te voorzien.
  Momenteel zijn de plastic "handgrepen" ervan af en een ventilator bovenaan de loc eruit.


 2. #2
  swa I
  Gast

  Standaard

  Het ziet er een hele prachtige loc uit...ben echt benieuwt voor het resultaat na de restaurering...prachtig

 3. #3

  Standaard

  Hehe, yamato, ik ben blij dat je een verslag heb gestart , en een goeie raad, familie gaat voor hoor, modelbouw is een hobby dus doe alles rustig aan en veel succes met al je mooie projecten.
  Dirk "Alias" Pantani Op de werk bank: " Spitfire" -- "HMS Bounty" -- "Scrach ROV"

 4. #4

  Standaard

  Als liefhebber van treinen en modeltreinen, weliswaar zonder eigen materiaal, blijf ik deze in stilte volgen.
  Grtz,

  Dominiek

 5. #5

  Standaard

  Deze wil ik ook wel volgen, heb ook nog een aantal locs die ik wil opwaarderen mettertijd...

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •