Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Vliegend Militair Mirage 5 BA
Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6

Discussie: Mirage 5 BA

 1. #1

  Standaard Mirage 5 BA

  Belgische Mirage 5 , afgeleid van 3C . Dit toestel BA 15 was in 1991 tijdens de operatie " Ace Guard" , eerste golfoorlog , gestationeerd in Diyarbakir-Turkije . Sinds 1995 is het te zien in het luchtvaartmuseum te Brussel.
  mvg , Sabre 2. #2

  Standaard

  mooi kleurtje, proper afgewerkt

  zeg vraagje, wat is die "plek" op de canopy of zie ik nt goed ?
  - There are no stupid questions, only stupid people. -

  Groetjes van Davy aka Ratticus

 3. #3

  Standaard

  Knappe Mirage, mooie camo en netjes afgewerkt.
  Misschien een beetje te netjes naar mijn smaak.
  Heb je al eens geexperimenteerd met pre-shaden e.d.?

  Welke kit / schaal is dit?
  Op de werkbank...een hoop rommel!

 4. #4

  Standaard

  Deze kit is van ESCI (Italiaans?) op schaal 1/48 en kocht ik voor een prikje op de beurs van MCW ( Willebroek) als een franse Mirage 3C . Een eenvoudige kit zonder veel tirelantijntjes , maar het ging mij hier om het schilderen ,uitvoeren in de originele camokleuren voor een Belgische Mirage 5 BA , zoals hij trouwens nog te zien is in Brussel . Ik ben volledig akkoord dat de kist er inderdaad een beetje (veel) te netjes uitziet . Ik heb bewust gekozen om deze nu eens niet "vuil" te maken of te verweren , weer omwille van het spuitwerk . Die vlek op de canopy is raar he , en moet een gevolg zijn van een lichtvlek , weerkaatsing of iets dergelijks bij het nemen van de foto want op het model is er niets te zien .

 5. #5

  Standaard

  enkele fotos van de "echte" Mirage 5 en speciaal de BA 15 op "Kleine Brogel" en in het museum
  mvg , Sabre
 6. #6

  Standaard

  Mooi resultaat. Heel netjes afgewerkt, misschien te netjes, maar als dat de bedoeling was zoals je zegt ben je erin geslaagd.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •