Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Vliegend Militair 1/72 Bachem Ba349 Natter
Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: 1/72 Bachem Ba349 Natter

 1. #1

  Standaard 1/72 Bachem Ba349 Natter

  de eerste van 2 afgewerkte luft'46 projecten
  even erbij vermelden dat dit toestel wel erg klein is (zo'n 8cm).
  deze is 1 van 2 modellen van een oude heller doos, ze waren grotendeels al afgewerkt, met uitzondering van de ramen, verf en decals.

  de Natter is afgewerkt in een grijs/groen kleurenschema, de decals heb ik uit mijn reserves gehaald


 2. #2

  Standaard

  Hey Nils, beide projectjes bekeken en ze zien er tof uit die 2 kleine dingetjes. Ik had zelfs nog nooit van die Ba 349 gehoord.
  In het vervolg zou je eens die camouflage moeten proberen te spuiten ook al zijn ze zo klein, allez als jij daar de goesting voor hebt hé Nils . Het is niet aan mij om te zeggen wat een ander moet doen hé.

  Greetings Famo

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •