Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Error bij plaatsen foto
Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14

Discussie: Error bij plaatsen foto

  1. #1

    Standaard Error bij plaatsen foto

    Kan er iemand eens kijken wat er fout loopt bij het gebruiken van de "My Photos" knop onder het tekstveld? Ik heb dit nu al een paar dagen, ik gebruik Chrome op mijn Windows-pc.


  2. #2

    Standaard


    the end-product is not the model, but the knowledge of the building process itself

  3. #3

    Standaard

    heb je het vinkje uit gedaan steven anders krijg je deze eror

    the end-product is not the model, but the knowledge of the building process itself

  4. #4

    Standaard


    the end-product is not the model, but the knowledge of the building process itself

  5. #5

    Standaard



    Mijn insert is iets anders maar zit ook met chrome hier dus geen probleem met foto`s uploaden.

  6. #6

    Standaard

    Het gaat niet over foto's uploaden, ik kan perfect foto's toevoegen aan mijn album en ze daar bekijken. Maar ik kan ze plots niet meer invoegen in de tekst met die knop. Het scherm dat jullie tonen, verschijnt waarschijnlijk alleen als je het icoontje voor invoegen van een afbeelding gebruikt, maar ik heb al een hele tijd alleen die knop onderaan nodig gehad. Dat ging zo gemakkelijk, dat ik nu maar links uit een ander forum plaats met img-tags, dan zie je eigenlijk hetzelfde. Dan wordt het album hier wel overbodig...



    (jullie wisten toch, dat je dan een menu kreeg waar je de gewenste foto's maar aan te klikken had, veronderstel ik? Ik ben niet van plan om voor elke foto apart een link te gaan kopiëren en plakken)
    Laatst gewijzigd door StevenVD; 14-11-20 om 00:33

  7. #7

    Standaard

    Ik gebruik het waardeloze album van hier niet teveel gedoe met uploaden en kwaliteit van de foto`s gaan er van achteruit.

  8. #8

    Standaard

    Waarom het niet zo gemakkelijk maken zoals bv op Facebook,knopje drukken en foto's plaatsen...

  9. #9

    Standaard

    Het lijkt toch allemaal gemakkelijk als ik het op dit forum doe de foto's plaatsen ,met mijn heel beperkte kennis van pc gebruik.

  10. #10

    Standaard

    Om foto's in te voegen gebruik ik het fototoestelletje boven het tekstvak.

  11. #11

    Standaard

    ik open twee schermen naast elkaar en dan gaat het vanzelf heb dat ook een tijdje geleden gehad heb er ook raad om gevraagd hier
    Met passen en meten word veel tijd verscheten wie het niet doet werkt niet goed

  12. #12

    Standaard

    Ik doe hetzelfde als Camaro69 eigenlijk maar met dit probleem zou je naar de moderators moeten gaan ipv uitgebreid dit te bespreken op het forum en commentaar er op geven , die mensen kunnen dat oplossen dat is mijn mening er over .

  13. #13

    Standaard

    Neen, dit is iets dat waarschijnlijk veroorzaakt wordt door een Windows update, ik heb er vorige week eentje opgemerkt. Door dit hier te posten, kunnen we weten of dit door anderen ook opgemerkt is. Maar er waren blijkbaar niet veel mensen die deze voordelige methode gebruikten? Je verliest heel wat tijd met dat links kopiëren tussen 2 schermen. Voor een twintigtal foto's zou dat makkelijk van tien seconden naar een aantal minuten verschil kunnen maken.

  14. #14
    Goede topic beantwoorder marc w's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20-06-11
    Berichten
    2.541

    Standaard

    net even getest, bij mij werkt het Steven.
    ik gebruik wel Fire-fox ipv croome


    sommigen hebben veel tijd andere dan weer minder.
    soms gaat het vlot en dan weer wat minder.
    maar belangrijkste is , dat het bouw plezier groots is.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •