Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Lord of the Rings Gezelschap
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: Gezelschap

 1. #1
  Wimmeke
  Gast

  Standaard Gezelschap

  Ik ben begonnen met LOTR figuren toen de firma DeAgostini die handige magazines uitbracht waarin men het spel uitlegde en waarbij er altijd wat figuren zaten. Ik denk dat ik niet de enige ben.
  Omdat dat ik het altijd héél groot zie, ben ik er nog wat extra figuren gaan bijhalen totdat elk ras of leger over een kleine strijdmacht beschikt. Ik zit momenteel aan ongeveer 700-tal figuren.
  Aangezien ik mijn legers wat ordelijk wil houden heb ik voor elk leger een eigen kleurcombinatie gekozen en heeft elk ras een eigen kleur. Alle Mordor orks bijvoorbeeld hebben een lichtblauwe huidskleur en niet zoals in de films de ene groen, de andere blauw, weer een andere oranje.
  Voordat Exserco wat commentaar gaat geven, ik heb als modelbouwer 1 slechte eigenschap, alles moet schitteren. Dus zijn de harnassen of metalen onderdelen van al mijn krijger in glinsterende verf geschilderd. Ik vind het indrukwekkend als er rijen glinsterende krijgers op een speelbord staan en hoop altijd dat dit de tegenstander wat zal aflijden maar heb daar nog niet al te veel van gemerkt.

  Nu om te beginnen wat foto’s van het gezelschap in een Moria diorama. Het stenen diorama was een van de geschenken die men kreeg als men zich of de DeAgostini reeks abonneerde.

  Groeten
  Wimmeke
  Laatst gewijzigd door ExSerCo; 15-08-08 om 01:35

 2. #2

  Standaard

  Hoi, Wimmeke. Dat van die glinsterende harnassen en zwaarden heb je gelijk. Dat doe ik ook. Maar bijvoorbeeld de ogen en de mond, tanden ook, speeksel enz glimt van orken. Maar de rest is bij mij altijd matt. Maar iedereen schilder op zijn eigen manier. Daarbij heb ik wel gemerkt dat een aantal spelers niet meer op het spel lette wanneer zij tegen mij speelden. Zij waren meer aan het kijken hoe mijn figuren geschilderd waren. Dat gaf mij een leuke voorsprong in een aantal zaken.

  Maar goed. Ik vind dat je ze leuk geschilderd hebt. Daarbij moet ik zeggen dat je met een 700 figuren wel heel veel figuren hebt. Ik heb deze serie ook hier en daar gekocht maar een aantal daarvan. Gewoon bij de boekhandel. Puur om het figuur dat erbij zat. Dan was deze goedkoper of gewoon niet te krijgen.

  Heb je nu alles compleet. Ik verzamel deze alleen, van Elk figuur een. En niet 3 x frodo maar dan in een andere film om maar te zeggen. (is te duur voor mij) ik zal het eerlijk toegeven. (groot gezin enzo) En daarbij heb je het wel eens gespeeld. Ik een paar keer. Leuk spel. Heel leuk.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 3. #3
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Ik heb inderdaad heel de reeks en van sommige figuren heb ik er verschillende.
  Heb het spel al een paar keer gespeeld met wisselend succes.

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •