Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Wargames andere Accessoires
Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14

Discussie: Accessoires

 1. #1
  Wimmeke
  Gast

  Standaard Accessoires

  Hallo,

  Tijd voor wat accessoires. Hieronder wat uitleg en foto’s van mijn terreinstukken voor Warhammer 40K.

  Eerste de officiële stukken van games-workshop zelf. We beginnen met de prikkeldraad. Te verkrijgen in een games-workshop winkel, de beter hobby winkel of op de games-workshop online store hobby/scenery. De prikkeldraad zit in een verpakking van 2 rolletjes, die nog in de juiste lengte moeten getrokken en afgesneden worden. Volgens de Warhammer40K rulebook mogen de stroken prikkeldraad maximaal 6 inch lang zijn.  De weg is iets recent, uitgebracht via de nieuwe expansie “Apocalypse” en eveneens te verkrijgen in een games-workshop winkel, de beter hobby winkel of op de games-workshop online store 40K/Apocalypse. Het is gemaakt uit vinyl, is ongeveer 3 meter lang en wordt opgerold verkocht. De weg moet nog in het door U gewenste vorm gesneden worden. Om dit te doen zijn er enkele handige snijvormen in het kartonnen omhulsel. Het enige nadeel is omdat de weg is opgerold hij zeer moeilijk plat blijft liggen en altijd begint op te krullen.

  Voor mensen die een officiële games-workshop zoeken in België. Ik ken er 2, de eerste in de Lombardstraat in Brussel en dan andere in de Rue Rogier te Namen.

  De zandzakken zijn gemaakt uit 2 dozen zandzakken schaal 1/35 van het merk “Tamiya”
  De brug en bunker zijn van het merk “Pegasus”. De bunker is een stenen model met verwijderbaar dak, zodat er figuren kunnen worden in geplaatst.
  De brug is uit harde plastiek en kan helemaal uit elkaar gehaald worden in verschillende delen. Er zijn de 2 opritten, 2 centrale delen en 8 reling stukken. Afhankelijk van de gewenste grote kan ze gemaakt worden in 3 delen (2 opritten + 1 centraal stuk) of 4 delen (2 opritten + 2 centrale stukken). Op onderstaande foto’s is de brug gemaakt in 4 delen.
  De loopgraven zijn gemaakt uit piepschuim en heb ik gevonden in een hobbywinkel in Oostende. Het merk kan ik me niet meer herinneren.


  Alle figuren die op de foto's staan maken deel uit van het Imperial Guard 24th Praetorian Regiment/

  Een ander leuk merk voor accessoires is: “Amera Plastic Mouldings”, maar daarover meer in mijn Lord of the Rings accessoires post.

  Groeten
  Wimmeke
  Laatst gewijzigd door ExSerCo; 15-08-08 om 00:10

 2. #2

  Standaard

  Zo dat is erg leuk. Mooie tafelstukken heb je. Wist je dat je dit ook heel gemakkelijk zelf kan maken met piepschuim, latex verf en knauf enzo. Tenminste de brug niet dan. Die is echt geweldig. Dat bunkertje gebruik je dat ook in jou spel. Of is dit voor een ander spel.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 3. #3
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Ik heb hem (de bunker) nog niet gebruikt, maar het is wel de bedoeling.

  Groeten
  Wimmeke

 4. #4

  Standaard

  Waarvoor ga je hem dan gebruiken, ik bedoel voor welk spel.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 5. #5
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Voor Warhammer 40K

 6. #6

  Standaard

  Daar zal het vast geweldig tot zijn recht komen. Mischien een fotootje met een space marinier of iets dergelijks er in. En het dak open. Dat zou ik mooi vinden. Wat ik nog niet heb gezegd, is dat ik de bunker erg mooi geschilderd vind. Mijn complimenten hiervoor.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 7. #7
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Dat is heel vriendelijk, maar ik moet bekennen dat ik die zo gekocht heb. Er moest niets meer aan gebeuren. Wel gemakkelijk

 8. #8

  Standaard

  He, he, he, Dat is dan idd heel erg handig. Zeker wanneer je weinig tijd hebt. Je kunt met jou leger zoals ik dat heb kunnen beoordelen aan de hand van de foto's goed voor de dag komen. Daarbij deze tafelstukken. Kun je zeker een heel gaaf spel spelen.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 9. #9
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Over dat leger, binnenkort meer. De laatste stukken (2 sentinels) zijn besteld en dan is mijn 3.000 punten leger eindelijk af.

  Binnenkort komen er zeker nog wat foto's bij op de discussie 24th Praetorien - Imperial Guard.
  Groeten
  Wimmeke

 10. #10

  Standaard

  3000 punten, daar heb ik nog niet genoeg voor helaas. maar goed. Dat heb ik al vaker gehad. Eindelijk mijn leger af. En dan komt de volgende editie. Tja en dan he. :confused: Mijn elfen van Warhammer heb ik dus net af. En nu is de nieuwe editie al zeker 3 maanden van start. Dus kan ik overnieuw beginnen met heel veel figuren. De oude mogen niet meer meedoen. Dat is dan weer mijn probleem denk ik. (ik schilder heel langzaam en alleen wanneer ik zin heb.) :eek:
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 11. #11
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Is niet alleen uw probleem. Ik heb ook Eldar in 40K. Vorig jaar hebben ze die ook aangepast. De modellen kunnen wel nog mee maar zijn verouderd. Wat ik erger vond was dat ze sommige eenheden van type veranderden en bij anderen sommige opties verplicht maakten.

  Zal wel allemaal iets te maken hebben met de mensen meer aanzetten tot kopen.

 12. #12

  Standaard

  Zal wel allemaal iets te maken hebben met de mensen meer aanzetten tot kopen.

  Dit heeft er zeker mee te maken. Ik heb er eens gesoliceteerd en ben eigenlijk aangenemen. Maar ik heb de baan geweigerd omdat ik de marketing strategie niet wilde volgen. Ik stond er simpelweg niet achter. Het is de bedoeling om per 7 jaar nieuwe regels te maken in het algemeen. Daarbij elke 4 jaar nieuwe figuren te hebben met daarbij hun spicifieke eigenschappen, daarvoor komt er dan ook een nieuwe codex of rasboek uit. Dan kun je bijna niet meer spelen. Daar is het nieuwe spel op bedacht. Daar hebben ze een duidelijke strategie voor. Zo kun je aan het kopen blijven.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

 13. #13
  Wimmeke
  Gast

  Standaard

  Hallo,

  Hier de laatste nieuwe aanwinst voor mijn terreinstukken voor Warhammer 40K.

  Het is een kant-en-klaar piepschuim ruïne van het merk "Ziterdes" vandaag gekocht in een fantasy winkel in Namen. Het is van hetzelfde merk als de stukken loopgraaf hierboven.

  De fabrikant is een Duitse firma en ze hebben de volgende website: www.ziterdes.de.

  Tien ik er even ging kijken was ik verbaasd van het uitgebreide gamma dat ze hebben in gebouwen en heuvels.

  Het is misschien niet zo leuk als zelf maken, maar wel een handige oplossingen voor niet zo handige mensen die gehecht zijn aan hun vingers.

  Groeten
  Wimmeke

 14. #14

  Standaard

  Wim,

  misschien niet zelf bouwen, maar een likje verf kan wel nog hé....
  Grtz,

  Dominiek

Soortgelijke discussies

 1. Lord of the Rings Accessoires
  By Wimmeke in forum Wargames
  Reacties: 6
  Laatste bericht: 06-02-08, 20:57

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •