Hallo beste bezoeker Als je dit leest betekent het dat je nog niet bent geregistreerd, er zijn toch een aantal voordelen door te registreren in onze vriendenclub, je kan er vele vragen stellen over uw project, je kan je foto's op het forum plaatsen en tonen, en er is een live chat functie, en nog vele meer mooie dingen om te zien. Registreer vlug, het is gratis :) Click here Onmiddellijk na registratie krijg je van het forum een E-mail om je registratie te activeren, vergeet dus niet je mail te bekijken. Ons forum is een actief forum, dus mensen die 7 dagen na registratie nog geen post naast hun naam hebben, worden terug delete, we doen een ledenstop als we 700 actieve leden hebben, we zitten op 450 ongeveer. Mvg
Rijdend thumper II (firebird)
Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: thumper II (firebird)

 1. #1

  Standaard thumper II (firebird)
  graag hoor ik jullie commentaar.

  grtz wouter
  Laatst gewijzigd door ExSerCo; 25-10-08 om 11:53

 2. #2

  Standaard

  Ik weet helemaal niet zoveel van deze modelbouw tak, voor mij is dit superresultaat.

  Toch heb ik wel een klein puntje. Dat heeft meer te maken dat ik een pietje precies ben. Jou raamrubbers zijn niet helemaal netjes strak. Wat ik hierop zou doen is het voordat je gaat schilderen even afplakken met tape, het liefts van Tamiya tape.

  Om dit strak en netjes te krijgen is dit toch het middel. Het afplakken kan doormideel van de tape er op plakken nadat je met een poloot de raamstylen afgetekend heb. Dan de tape er weer afhalen, zo heb je de potloot streep op jou tape staan. Dan kun je de afplak tape mooi uitknippen. En gum je de rest potloot van het model weg. Dan de tape weer opplakken. En netjes schilderen van de raamrubbers is gegarandeerd.
  Met vriendelijke groet, Rik ----------mijn site, www.furioza.nl

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Publiceer dit draadje en maak Modelbouw@BE bekend op:

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •